Balma Fernández

Balma Fernández- Ioga

 Balma Fernández és la nostra professora de ioga.

Interessada des de petita en disciplines d’expressió corporal com la dansa, així com de repte físic com la gimnasia, Balma inicia el seu camí en el món del ioga al 2012 amb la intenció d’establir una millor comprensió corporal i pau mental. Des de llavors passa per diverses escoles tot nodrint-se de diferents estils i enfocs del ioga.

Durant el camí inicia els seus estudis en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona i per tal d’entendre el cos humà d’una forma més pràctica decideix formar-se com a professora de ioga amb l’escola Yoga & Yoga de Barcelona (200h Hatha-Vinyasa Yoga Alliance).

Actualment, segueix formant-se mitjançant classes, workshops i tot tipus de tallers per tal de poder adaptar cada classe a les necessitats dels alumnes, des de més avançats fins nivells més d’iniciació i de pràctiques més intenses a pràctiques més meditatives. 

IOGA

Disciplina de origen hindú que com a objectiu principal es proposa assolir el domini del cos i l’esperit. El ioga pot millorar l’estat físic, la correcció postural, la flexibilitat i sobretot, aconseguir una gran harmonia entre el cos i la ment.