Cristina Dotras

Crsitina Dotras és la nostra professora de ioga.

Actriu, ballarina i cantant. Formada des de petita a l’Escola Memory de Barcelona en totes les disciplines de teatre musical. Posteriorment, graduada com a intèrpret a l’escola de teatre Nancy Tuñón i Jordi Oliver de Barcelona.
També pssa per diverses escoles de dansa com Company&Company, Coco Comín o Som-hi Dansa. Gràcies a aquest constant treball físic i emocional arriba a descobrir el ioga com a disciplina.
Comença com a alumna en diversos estudis rebent classes, workshops i tot tipus de tallers fins acabar formant-se com a professora de ioga especialitzada en ashtanga ioga amb l’escola Inbound (200h Ashtanga Yoga Alliance). Actualment, segueix sempre rebent classes i aprenent tot tipus de variacions del ioga per adaptar cada classe a les necessitats dels alumnes, des de més avançats fins nivells més d’iniciació i des de pràctiques més intenses a pràctiques més meditatives.

IOGA

Disciplina de origen hindú que com a objectiu principal es proposa assolir el domini del cos i l’esperit. El ioga pot millorar l’estat físic, la correcció postural, la flexibilitat i sobretot, aconseguir una gran harmonia entre el cos i la ment.