Georgina Nieto

Georgina Nieto imparteix les classes de dansa contemporània i base tècnica.

Diplomada en dansa contemporània pel Teatro General Sant Martín a Buenos Aires,  Argentina.

Becada pel ballarí solista del Alvin Ailey American Dance Center, Freddy Romero, en tècnica Graham.

Ballarina en “Els noces de l´enfant roi” en el Palau de Versalles, sota la direcció d’Alfredo Arias i Ana María Stekelman. Integrant del staff artístic com a ballarina del Molino Barcelona.
Acròbata aèria en teles per a l’espectacle d’acrobàcia i parkour, “La Legende de L´Épée Sacrée” en Walabi Sud-Ouest, França. Acrobata i ballarina de l’Òpera “La traviata” en el Festival de Perelada sota la direcció de Paco Azorín. Acròbata de l’espectacle aeri per a la inauguració de l’Estadi de futbol Johan Cryuff del Barça amb direcció i coreografia de Pablo Cuello i Raul Vargas Martos de la companyia LA FURA DEL BAUS.

DANSA CONTEMPORÀNIA

Està basada en la dansa clàssica amb influències de la dansa moderna. En aquesta disciplina s’aconsegueix una expressió corporal més lliure, innovant i creant noves formes de moviment i expressió, sense oblidar mai la correcta col·locació del cos.

BASE TÈCNICA.

En aquestes classes es treballa la col·locació corporal, l’elasticitat i flexibilitat. Tots els exercicis estan enfocats per millorar el coneixement del cos. Ajuden a les ballarines i ballarins a ser més correctes i obtenir millors resultats en qualsevol disciplina de la dansa.